Kontakta oss

logoFLEXFLYTT


Flytt och städ frågor
Zoran 0732020004

Ekonomi frågor
Maja 0738709375

Skönabergsvägen 13, 141 36 Huddinge
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.flyttflex.se

Skönabergsvägen 13, 141 36 Huddinge +46732020004 info@flyttflex.se

Flyttfirma i Stockholm

FLEXFLYTT befinner sig i Stockholm specialiserad för Flyttjänster! Vår team består av professionella medarbetare som har jobbat över 25 år i Flyttbranchen!

Vår MOTO är FLEXFLYTT och STÄD! Vi är koncentrerade på ÄRLIGHET och GOD kontakt med kunder så att både FLYTT och STÄD utförs professionellt utan den minsta stress för våra kunder!

Våra priser för FLYTT och STÄD är lägre eller i vissa fall på samma nivo som som våra konkurrenters, men tjänster är FELFRIA! Vi är koncentrerade på KVALITET och inte KVANTITET! Att ge tid till varje kund för oss är VIKTIGT!

Som en del av vår verksamhet vi erbjuder BOHAGSFLYTT, KONTORSFLYTT, PACKNING,STÄD,MAGASINERING, NEDMONTERING, UPPMONTERING, UPPACKNING!

Bredvid FLYTT och STÄD i STOCKHOLM utför vi även FLYTT till GÖTEBORG, FLYTT till MALMÖ, FLYTT till UPPSALA, FLYTT till HELSINGBORG, FLYTT till NORRKÖPING, FLYTT till JÖNKÖPING, FLYTT till VÄSTERÅS, och andra delar av vår vackra SVERIGE! Vi utför även UTLANDSFLYTT !

Sök gärna efter FLYTTFIRMA I SOLNA, BILLIG FLYTTFIRMA I JÄRFÄLLA , FLYTTFIRMA FLEXFLYTT BROMMA! Stammisar hittar oss alltid på BILLIG FLYTTFIRMA I HÄGERSTEN varför inte FLYTTFIRMA HÄGERSTEN mest populära område att flytta !

STÄDNING efter flytt är en viktigt, en personlig uppgift för att detta visar hur du är som person , hur rent och fint du bor! Att lämna lägenheten i gott skick är viktigt för både dig , din hyresvärd och ny hyresgäst som flyttar in!

Vi har engagerad, erfaren personal som hjälper till med FLYTTSTÄDNING samt hem och KONTORSSTÄDNING.

Att planera eller utföra flytt själv med några kompisar kan vara både jobbigt och väldigt dyrt då det är oerfaren personal som flyttar dig och ingen försäkring gäller, samt pizza och ett par drinkar på krogen efter flytten kan notan bli större än att välja oss FLEXFLYTT OCH STÄD med ERFAREN PERSONAL!

Vi finns här för dig!

RING OSS!!!

Eller fyll i KOSTNADSFRI OFFERT och få erbjudande från våra erfarna SÄLJARE!

VI FÖREDRAR TELEFON KONTAKT!!!!!

VI INNEHAR
⦿ TRAFIKTILLSTÅND
⦿ F- SKATTSEDEL
⦿ FÖRSÄKRING

PLANERA DIN FLYTTNING OCH SPARA PENGAR

Att planera en flytt kan vara en komplex process, men med noggrann organisation och förberedelser kan du göra det smidigare.

Vi ska hjälpa dig!

Ring oss